Nydelse

Spise

Odense Spiseguide
Vil du ud og spise i Odense, kan du finde inspiration på dette website. Nedenfor finder du links til en række af de steder, jeg især vil anbefale.

Restaurant Kvægtorvet
Ikke en af byens billigste restauranter, men absolut pengene værd. God service og lækker mad i OK hyggelige omgivelser, hvor akustikken ikke er alt for dårlig.

A Hereford Beefstouw
Skal det være en god steak, ja, så er der ingen vej udenom Hereford. Deres irske kaffe kan bestemt også anbefales! For ikke-rygere vil jeg vil anbefale, at man ikke sætter sig alt for langt ned bag i lokalet, da udsugningen ikke er lige så effektiv her.

Tortilla Flats
Mexicansk når det er bedst. Du må ikke snyde dig selv for kaktussuppen – yum! Husk at bestille plads i god tid, da det er et lille sted og meget populært.

Drikke

Den Tatoverede Enke
Stedet at være, når man er i København – et fantastisk udvalg!

Carlsens Kvarter
Er du til god importøl, og befinder du dig i Odense, er dette et fedt sted at mødes. Udvalget er helt på toppen – du kan fx få Leffe Brune fra fad – nammenam!

Klos Ands
- har en fantastisk velassorteret whiskybar, som altid er et besøg værd, hvis du er til livets vand og har en forkærlighed for skotsk single malt.

Whisky

Whisky & Lifestyle
Odense er ikke kun priviligeret ved at have landets bedste whiskybar på Klos Ands, men også ved at have en dedikeret Whiskyshop i Vintapperstræde midt i centrum. Udover whisky finder du bl.a. og de bedste danske og udenlandske øl.

Vinens Verden
Skal man handle drikkevarer i Odense, kommer man heller ikke uden om Vinens Verden i Slotgade, der ligger under 500 meter fra Whisky & Lifestyle. Butikken er velassorteret med whisky, import øl og, naturligvis, mange gode vin.

Kjær og Sommerfeldt
– butikken befinder sig lige over for Vinens Verden i Slotsgade, og er ligeledes fantastisk godt forsynet med både whisky og vin. Med tre så gode whiskybutikker inden få ganske få skridt af hinanden, er Odense et sandt lille mekka for whisky-entusiaster.

ScotchWhisky.net
Informativt site primært om, som titlen afslører, skotsk whisky.

Whiskynyt
Titlen siger det hele - alt om nye tiltag på den danske whiskyscene.

Whiskymessen
En årlig tilbagevendende begivenhed i Kolding.

Øl

Danske Ølentusiaster
Man kan jo lige så godt melde sig ind først som sidst og dermed støtte en god sag.

Michael Jackson: The Beer Hunter
Specialisten, når det drejer sig om rigtig øl!

Livsnydere generelt

Satanisk liv og stil
Moderne satanisme har intet med menneske- eller dyreofringer, afbrændte kirker eller tilbedelse af djævlen at gøre. Det er derimod en humanistisk/ateistisk livsfilosofi, der hylder individet og livsglæden (meget kort fortalt). Nydelse spiller en stor rolle i den sammenhæng, hvilket sitet Satanisk Liv og Stil til fulde bekræfter. Her findes artikler om en lang række emner, som gør livet sjovere – såsom whisky, øl, sex, madopskrifter m.m.